Bauckhof juustukoogi jahusegu, 485 g
Pilt on illustreeriv

Bauckhof gluteenivaba juustukoogi jahusegu, 485 g

Bränd: Bauckhof

5,15€

Antud kogus pole saadaval. Vali teine kogus.

Orgaaniline küpsetussegu kaeraga maitsva juustukoogi valmistamiseks. Sobib veganitele!

Tarneinfo

100% turvaline makse!

Swedbank
SEB
LHV
mastercard
visa

Tooteinfo

Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
Energiaväärtus: 1617 kJ / 382 kcal
Rasvad: 3,1 g
millest küllastunud rasvhappeid: 0,5 g
Süsivesikud: 80 g
millest suhkrud: 46 g
Kiudained: 4,6 g
Valgud: 6,2 g
Sool: <0,01 g

koostis

Gluteenivabad täisterakaerahelbed* 47%, toorroosuhkur*, maisitärklis*, kaneel*.

*kontrollitud mahepõllumajandusest

kasutamine
Valmistamine: 125 g võid, 4 muna, 750 g kohupiima, poolest sidrunist värskelt pressitud sidruni mahla. Vegan variant: 125 g margariini, 750 g sojajogurtit, poolest sidrunist värskelt pressitud sidruni mahla. Põhi: sulata või/margariin ja lisa segule. Lase natuke seista. Kata määritud vorm taignaga. Vajuta tainas kindlalt plaadile ja tõmba külgedest umbes 2 cm üles. Ära muretsege, kui mass tundub mure, küpsedes jäävad helbed krõbedad. Näpunäide: külma vette kastetud supilusikas suudab helbed kenasti pinnaga ühtlustada.

Täidis: pane kaussi munad, kohupiim ja sidrunimahl koos põhiseguga ning sega vispliga jõuliselt läbi. Mune pole vaja eraldada. Piima- ja munavaba segu jaoks sega lihtsalt tofu, sidrunimahl ja põhisegu. Lisage täidis koogi põhjale. Küpsetage eelkuumutatud ahjus 200°C juures 50–60 minutit alumisel siinil. Nii jääb kook alt krõbe ja pealt ei kõrbe ära. Kook on valmis, kui täidis on keskelt kerkinud. Gaasiahju korral küpsetage 3. tasemel. Ärge küpsetage konvektsioonõhuga. Vegankook on sobiv lõikamiseks alles pärast jahtumist.

Hoida kuivas ja jahedas.
tootja

Bauckhof, Saksamaa

Seda toodet vaadati 62 korda viimase 30 päeva jooksul

Logi sisse ja jäta arvustus