-10%
Bauckhof gluteenivaba marmorkoogi jahusegu, 415 g
Pilt on illustreeriv

Bauckhof gluteenivaba marmorkoogi jahusegu, 415 g

Bränd: Bauckhof

5,85€ 5,26€

(Säästad 0,59€)

Antud kogus pole saadaval. Vali teine kogus.

Marmorkooki on lihtne valmistada ja see sobib hästi nii peolauale kui pärastlõunase kohvi kõrvale.
Tarneinfo
DPD pakiautomaat
DPD pakiautomaat Tasuta *
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Tasuta *
Itella Smartpost pakiautomaat
Itella Smartpost pakiautomaat Tasuta *
Pealekorje Oribalt Tallinn laost
Pealekorje Oribalt Tallinn laost homme. Tasuta
Venipak kuller (Eesti)
Venipak kuller (Eesti) Tasuta *
* Tasuta kohaletoimetamine Itella pakiautomaati tellimustele üle 19 euro, tasuta kohaletoimetamine Venipaki kulleriga tellimustele üle 35 euro.

100% turvaline makse!

Swedbank
SEB
LHV
mastercard
visa

Tooteinfo

Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
Energiaväärtus: 1539 kJ / 363 kcal
Rasvad: 0,6 g
millest küllastunud rasvhappeid: 0,3 g
Süsivesikud: 85 g
millest suhkrud: 40 g
Kiudained: 3,3 g
Valgud: 2 g
Sool: 0,86 g

koostisosad

koogi põhisegu: maisitärklis*, toor-roosuhkur*, riisijahu*, küpsetuspulber (kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, happesuse regulaator: monokaaliumtartraat, maisitärklis*), paksendaja: jaanileivapuujahu*, hirsi täisterajahu*, meresool, vanilje*. Kakaopulber: kakaopulber*. 

*kontrollitud mahepõllumajandusest

Võib sisaldada soja jääke. 

kasutamine
Valmistamine: eelsoojenda ahi 180ºC-ni (ülemine ja alumine kuumus), vala suurema paki sisu kaussi, lisa 180g toasooja võid, 4 muna, 4 spl keevat vett ja sega. Lisa pool tainast määritud vormi (umbes 25cm). Sega eraldi kausis väiksema pakendi sisu (kakaopulber) 3 spl kuuma veega ning lisa ülejäänud taignasegule. Jaota tume tainas heledamale taignale vormis. Seejärel tõmba kahvliga spiraalselt üle vormis oleva taigna, nii et tekiks marmormuster. Küpseta kooki eelkuumutatud ahjus umbes 55 minutit. Lase koogil umbes 15 minutit jahtuda, seejärel eemalda vormist. Või asemel võib kasutada ka margariini. Vegan versiooni muffinid: 100g pehmet margariini, 150g sojajogurtit, 4 spl toiduõli, 1tl küpsetuspulbrit, 6 spl keevat vett koogile, 3 spl keevat vett kakaole. Tee nagu marmorkoogi puhulgi vaid erinevusega, et tainas läheb muffinivormidesse ja küpseb ahjus 25-30 min.

Hoida kuivas ja jahedas.
tootja

Bauckhof, Saksamaa

Seda toodet vaadati 65 korda viimase 30 päeva jooksul

Logi sisse ja jäta arvustus