Bauckhof gluteenivaba õunakoogi jahusegu, 2 x 250 g
Pilt on illustreeriv

Bauckhof gluteenivaba õunakoogi jahusegu, 2 x 250 g

Bränd: Bauckhof

5,15€

Antud kogus pole saadaval. Vali teine kogus.

Gluteenivaba õunakoogi jahusegust koogi küpsetamiseks ei lähe vaja muud kui 3-4 õuna, võid ja mune. Segu on sobilik ka vegan koogiks.

Tarneinfo

100% turvaline makse!

Swedbank
SEB
LHV
mastercard
visa

Tooteinfo

Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
Energiaväärtus: 1600 kJ / 377 kcal
Rasvad: 0,5 g
millest küllastunud rasvhappeid: 0,2 g
Süsivesikud: 88 g
millest suhkrud: 45 g
Kiudained: 1,1 g
Valgud: 3,9 g
Sool: 0,78 g

koostisosad

riisijahu*, toorroosuhkur*, tapiokitärklis*, küpsetuspulber (kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat, happesuse regulaator: monokaaliumtartraat, maisitärklis*), vanill*, meresool*.

*kontrollitud mahepõllumajandusest

kasutamine
Valmistamine.
Küpsetusvormis: 1 kott küpsetussegu (250 g), 3 muna, 125 g pehmet võid, umbes 500 g õunu.
Küpsetusplaadil: 2 kotti küpsetussegu (500 g), teisi komponente topeltkogustes. Koorige õunad ja lõigake sektoriteks, määrige vorm (25 cm)/plaat, soojendage ahi 180 °C (ülemine ja alumine kuumus). Segage käsimikseriga küpsetussegu koos teiste koostisosadega kreemjaks massiks. Pange tainas määritud vormi või plaadile. Seejärel jagage õunad ühtlaselt taignale. Küpsetage kooki eelkuumutatud ahjus keskmisel siinil umbes 45 minutit.

Vegan variant!
Vormis küpsetades: 1 kott küpsetussegu (250 g), 50 g margariini, 100 g sojajogurtit, 100 g õunapüreed ja umbes 500 g (kooritud) lõigatud õunu.
Küpsetusplaadil: 2 kotti küpsetussegu (500 g) ja teisi komponente topeltkogustes. Edasi järgige eelnevat õpetust.

Hoida kuivas ja jahedas.
tootja

Bauckhof, Saksamaa

Seda toodet vaadati 82 korda viimase 30 päeva jooksul

Rating 5 Rating 5 Rating 5 Rating 5 Rating 5
5
Põhineb 1 arvustustel

Logi sisse ja jäta arvustus

Jelena Karjagina

15.09.2023
Rating 5 Rating 5 Rating 5 Rating 5 Rating 5

Väga hea jahu. Küpsetan sellega erinevaid kooke, kui on vaja biskviitpõhja. Viimasena tegin kräsupea kooki selle jahuga.