Dieettoode. Tarvitamine gluteenivaba dieedi korral. Toode on valmistatud gluteeni-, nisu- ja laktoosivabadest koostisosadest. Ideaalne saia, saiakeste ja pizza valmistamiseks.
Tarneinfo
100% turvaline makse!
Tooteinfo
Dieettoode. Tarvitamine gluteenivaba dieedi korral. Toode on valmistatud gluteeni-, nisu- ja laktoosivabadest koostisosadest. Ideaalne saia, saiakeste ja pizza valmistamiseks.
koostis
Maisitärklis, riisijahu, taimsed kiudained (psüllium, bambus), täisriisijahu 3,8%, läätsejahu 3,6%, dekstroos, paksendaja: hüdroksüpropüülmetüültselluloos; sool. Võib sisaldada SOJA jääke. LAKTOOSIVABA.
Toitumisalane teave: | 100g |
Energiasisaldus | 1459 kJ / 344 kcal |
Rasvad | 0,6 g |
millest küllastunud rasvhapped | 0,1 g |
Süsivesikud | 80 g |
millest suhkrud | 2,8 g |
Kiudained | 5,3 g |
Valgud | 2,5 g |
Sool | 0,76 g |
kasutamine
Küpsetise valmistamiseks kasutage toasooje koostisosasid.
Koostisosad:
500 g Mix B saiapulbrit, 1 tl soola, 10 g kuivpärmi või 15 g presspärmi, 6 g (2 tl) õli, 500 ml leiget vett.
Valmistamine:
Segage kokku saiapulber, sool ja pärm ning lisage õli ja vesi. Segage koostisosi puidust lusikaga, kuni tekib ühtlane taigen. Kallake taigen saiavormi, mis on eelnevalt määritud rasvaga ja kaetud ühtlaselt õhukese jahukihiga. Katke küpsetusvorm niiske riidega ning jätke sooja kohta kerkima, kuni see on mahult kahekordistunud. Kuldse kooriku saamiseks pintseldage saia enne küpsetamist piima, lahtiklopitud muna või õliga. Eelsoojendage ahi 200 kraadini ja asetage kuumakindel nõu koos veega ahjupõhjale. Kui ahi on saavutanud vastava temperatuuri, asetage sai ahju ja küpsetage 50 minutit. Ärge avage ahju ust küpsetamise ajal. Võtke sai ahjust välja ja oodake, kuni see on jahtunud, ning siis viilutage.
Saiakeste ja pizza valmistamine:
Küpsetiste valmistamiseks kasutage toasooje koostisosasid.
Valmistamine:
Segage kõik koostisosad kokku ühtlaseks taignaks. Jätkake taigna sõtkumist töötasapinnal jahuste kätega. Saiakesed. Vormige ühesuurused saiakesed ning asetage need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Katke niiske riidega ja jätke kerkima, kuni saiakesed on mahult kahekordistunud. Eelsoojendage ahi 200 kraadini ja küpsetage saiakesi keskmisel riiulil umbes 25 minutit. Pizza. Rullige tainas õliga kaetud küpsetuspaberile, katke niiske riidega ja jätke kerkima umbes 40 minutiks. Siis katke tomatipasta, singi, mozzarella jms ning küpsetage 220 kraadi juures ahju keskmisel riiulil umbes 35–40 minutit.
tootja
Dr. Schär Srl/GmbH, Itaalia
Logi sisse ja jäta arvustus
Kas Sul ei ole kontot? Registreeri konto