-15% uudis
Schär Mix It Universal gluteenivaba jahu, 1 kg
Pilt on illustreeriv

Schär Mix It Universal gluteenivaba jahu, 1 kg

Peagi saadaval

Dieettoode. Tarvitamine gluteenivaba dieedi korral. Toode on valmistatud gluteeni-, nisu- ja laktoosivabadest koostisosadest.
Tooteinfo
Tarneinfo
DPD pakiautomaat
DPD pakiautomaat Tasuta *
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Tasuta *
Itella Smartpost pakiautomaat
Itella Smartpost pakiautomaat Tasuta *
Pealekorje Oribalt Tallinn laost
Pealekorje Oribalt Tallinn laost - täna. Tasuta
Venipak kuller (Eesti)
Venipak kuller (Eesti) Tasuta *
* Tasuta kohaletoimetamine Itella pakiautomaati tellimustele üle 10 euro, tasuta kohaletoimetamine Venipaki kulleriga tellimustele üle 30 euro.

100% turvaline makse!

Swedbank
SEB
LHV
mastercard
visa

Tooteinfo

Dieettoode. Tarvitamine gluteenivaba dieedi korral. Toode on valmistatud gluteeni-, nisu- ja laktoosivabadest koostisosadest.

koostisosad

Maisitärklis, riisijahu, sorgojahu, riisitärklis, dekstroos, taimsed kiudained (psüllium), hernevalk, paksendaja: hüdroksüpropüülmetüültselluloos; sool. Võib sisaldada SOJA jääke. LAKTOOSIVABA.

Toitumisalane teave:

100 g

Energiasisaldus

1491 kJ / 351 kcal

Rasvad

0,9 g

     millest küllastunud rasvhapped

0,3 g

Süsivesikud

82 g

     millest suhkrud

3,0 g

Kiudained

1,6 g

Valgud

3,5 g

Sool

0,82 g

kasutamine
Sai. Koostisosad: 420 ml leiget vett, 30 g õli, 5 g soola, 500 g Schär Mix It Universal jahu, 10 g kuivpärmi või 21 g presspärmi. Valmistamine. Segage kausis kokku leige vesi, õli ja sool. Seejärel lisage Schär Mix It Universal jahu ja lõpuks pärm. Kasutage köögikombaini taignaotsikut aeglasel kiirusel 30 sek jooksul segamiseks ja seejärel keskmisel kiirusel 2 minutit. Määrige 30 cm saiavorm õhukese õlikihiga ja pange taigen vormi. Tasandage tainast vähese veega ja katke niiske riidega. Jätke seisma 45 minutiks. Eelkuumutage ahi 200 °C ventilaatorirežiimis või 210 °C tavarežiimis. Pange ahju alumisele restile metallplaat ning laske sel soojeneda. Enne ahju panemist tehke märja või õlise noaga saiale pikkupidi lõige. Samal ajal valage 100 kuni 200 ml vett kuumale ahjuplaadile ja sulgege ahi kohe. Küpsetage 50 minutit ja laske 5 minutit vormis jahtuda. Võtke sai vormist välja ja laske täielikult jahtuda. Kui valmistate saia automaatses küpsetajas, kasutage poolt kogust ning valige programm, mis kestab 1,5 tundi.
tootja

Dr. Schär Srl/GmbH, Itaalia

Seda toodet vaadati 164 korda viimase 30 päeva jooksul