Bauckhof gluteenivaba õhukese pirukapõhja "Tarte Flambée" segu, 2 x 200 g
Pilt on illustreeriv

Bauckhof gluteenivaba õhukese pirukapõhja "Tarte Flambée" segu, 2 x 200 g

Bränd: Bauckhof

4,47€

Antud kogus pole saadaval. Vali teine kogus.

Mahe ja gluteenivaba õhukese pirukapõhja segu "Tarte Flambée".

Tarneinfo

Venipak pakiautomaat
Venipak pakiautomaat Tasuta *
DPD pakiautomaat
DPD pakiautomaat Tasuta *
Omniva pakiautomaat
Omniva pakiautomaat Tasuta *
Itella Smartpost pakiautomaat
Itella Smartpost pakiautomaat Tasuta *
Venipak kuller (Eesti)
Venipak kuller (Eesti) Tasuta *
Pealekorje Oribalt Tallinn laost
Pealekorje Oribalt Tallinn laost täna. Tasuta
* Tasuta kohaletoimetamine Itella pakiautomaati tellimustele üle 19 euro, tasuta kohaletoimetamine Venipaki kulleriga tellimustele üle 35 euro.

100% turvaline makse!

Swedbank
SEB
LHV
mastercard
visa

Tooteinfo

Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
Energiaväärtus: 1487 kJ / 351 kcal
Rasvad: 2,5 g
millest küllastunud rasvhappeid: 0,5 g
Süsivesikud: 73 g
millest suhkrud: 0,4 g
Kiudained: 4,6 g
Valgud: 6,5 g
Sool: 1,4 g

koostisosad

Gluteenivaba kaerajahu* 35%, valge riisijahu*, maisitärklis*, täisterahirsijahu*, psülliumi kestad*, meresool, paksendaja: ksantaankumm.

kasutamine
Eelsoojenda ahi 250°C ülemise ja alumise kuumutusrežiimiga. Lisa ühele (200 g) pakile 140 ml külma vett, 2 spl neutraalset õli (nt päevalilleõli) ja 1 spl äädikat (nt õunaäädikat). Sega mikseriga või käsitsi taignaks. Aseta tööpinnale küpsetuspaber ja puista peale veidi jahu või tärklist. Rulli taigen küpsetuspaberil kuniks on saavutatud sobiv kuju ja paksus (1-2 mm). Aseta taigen küpsetuspaberiga ahjuplaadile ning kata vastavalt maitsele. Küpseta 10-15 minutit ahju alumises osas.
tootja

Bauckhof, Saksamaa

Seda toodet vaadati 57 korda viimase 30 päeva jooksul

Logi sisse ja jäta arvustus