Gluteenivaba brownie retsept
Rikkalik ja šokolaadine gluteenivaba brownie – kõik mida sa ühes brownies soovid! Kiire ja lihtne valmistada, lisa vaniljejäätis ning saad suus sulava magustoidu. Tutvu Schäri poolt koostatud gluteenivaba brownie retseptiga.
Gluteenivaba brownie koostisosad:
- 120 g Mix It gluteenivaba jahu
- 50 g piimašokolaadi
- 150 g tumedat šokolaadi
- 70 g või
- 2 muna
- 120 g suhkrut
- ½ pakki küpsetuspulbrit
- 1 näputäis soola
- 1 spl vaniljesuhkrut
- 75 g piimašokolaadi katteks
- 25 g valget šokolaadi kaunistuseks
Gluteenivaba brownie valmistamine:
- Pange tume ja piimašokolaad ning või klaaskaussi ja sulatage.
- Niipea kui šokolaad ja või on sulanud, pange kauss ühele küljele ja laske sisul veidi jahtuda.
- Klopi saumikseriga munad, suhkur, vanillipulber ja sool kreemjaks.
- Segage see šokolaadi ja või segusse ning keerake seejärel jahu ja küpsetuspulber sisse.
- Määri 25–25 cm kandiline koogivorm võiga, vala peale brownie segu ja määri ühtlaselt laiali.
- Küpseta u. pool tundi eelsoojendatud ahjus temperatuuril 170 ° C.
- Enne serveerimist määrige piimašokolaadikattega ja kaunistage valge šokolaadiga.
Sinuteek.ee Tervisepoest leiad üle 80 Schäri gluteenivaba toote - leivad/saiad, maiustused, jahusegud ja palju muud. Tutvu tootevalikuga siin.